PREVERJANJE STANJA VOZILA - Pojasnilo v 12 minutah


Opel preverjanje stanja vozila vam zagotovi celovito sliko o stanju vašega Opel vozila. Na ta način boste lahko prepričani, da je vaše vozilo v odličnem stanju ne glede na to, kam se odpravljate na pot. Naši izkušeni mehaniki opravijo vizualni pregled v 12 minutah in vam zagotovijo elektronsko poročilo z vsemi ugotovitvami. Prejeli boste konkurenčno ponudbo za vsa potrebna dela, sami pa se boste odločili, kdaj naj opravijo katero od njih.*
 
Preprost sistem s semaforjem kaže, kako varen in v kakšnem stanju je posamezen del vašega vozila ter morebitne potrebne zamenjave ali popravila v prihodnosti.
 

Rdeče označene postavke
To področje zahteva takojšnjo pozornost. Vožnja z vozilom v tem stanju morda ni varna ali ni v skladu s prometnimi predpisi. Vse rdeče označene postavke zahtevajo takojšnje popravilo.
 

Rumeno označene postavke
Rumena barva označuje, da nekaj ni v redu. Servisni svetovalec vam bo povedal, kako nujno je treba odpraviti to okvaro. Poskrbite za popravilo pred poslabšanjem stanja in morda boste prihranili veliko časa in denarja.
 

Zeleno označene postavke
Dobre novice. O zeleno označenih postavkah vam ni treba skrbeti vsaj do naslednjega servisa.
 

Naše izkušeno osebje na servisu vam bo v celoti razložilo poročilo, da se boste lažje odločili za morebitne ukrepe.
 
Če imate račun za myOpel, boste za lastno evidenco prejeli pregled ugotovitev v obliki dokumenta PDF, rumeno in rdeče označene postavke pa bodo vpisane v opomnik za servis z možnostjo, da popravilo prek spleta udobno rezervirate pri svojem izbranem serviserju.
 

Naročite se na vizualni pregledpri nas, ki je ob koriščenju storitev servisa lahko brezplačen, in se seznanite s stanjem svojega vozila.


* Rezultati opravljenega pregleda vozila temeljijo izključno na vizualnem pregledu površin vozila. Upoštevajte, da skrite napake, ki jih ni mogoče odkriti z vizualnim pregledom površin, lahko odkrijete le s celotnim pregledom vozila (če je to tehnično izvedljivo). Pregled vozil, ki ga opravi Opel pooblaščeni servis, odraža trenutno stanje avtomobila in Opel trgovec ne odgovarja za morebitno škodo na vozilu, do katere bi lahko prišlo kasneje, niti za kakršno koli škodo, ki bi bila posledica skritih okvar. V Oplovih zastopnikih, ki sodelujejo v programu, vam Opel preverjanje stanja vozila ponuja izčrpno sliko vašega Opel vozila. Tako ste lahko prepričani, da je vaše vozilo v vrhunski formi, ne glede na to, kam želite iti z njim. Naši izkušeni tehniki v 12 minutah opravijo vizualni pregled in izdelajo elektronsko poročilo o ugotovitvah. Prejeli boste oceno konkurenčno oceno stroška za potrebno delo in sami se boste odločili, kaj in kdaj ga je potrebno opraviti.