ORIGINALNI OBNOVLJENI DELI OPEL


KOT NOV. ZA MANJ
Originalni obnovljeni deli Opel* so originalni deli Opel, zamenjani pri popravilih in nato v celoti tovarniško obnovljeni z uporabo originalnih Opel komponent. Vrnjene dele obnovimo in pri tem upoštevajo iste specifikacije, ki veljajo za originalne dele Opel, da zagotovljajo enakovredno kakovost. S ceno, ki je do 50 % ugodnejša v primerjavi z novim delom, predstavljajo originalni obnovljeni deli Opel odlično vrednost glede na plačani znesek.


NAŠA PONUDBA
Opel nudi več kot 2500 različnih obnovljenih delov ter stalno širi in posodablja svojo ponudbo. Program originalnih obnovljenih delov Opel vključuje široko paleto skupin izdelkov, vključno z motorji in glavami motorjev, zaganjalniki, alternatorji, turbopolnilniki, kompresorji za klimatske naprave, menjalniki, zavornimi čeljustmi, črpalkami za servovolan, servovolani, kompleti sklopk, pogonskimi gredmi, elektronskimi krmilnimi enotami za motor, črpalkami za vbrizgavanje goriva, šobami za vbrizgavanje goriva, radijskimi sprejemniki in armaturnimi ploščami.


PREDNOST ZA VAS
-Prihranite do 50 % v primerjavi z novim delom – idealno za cenovno ugodna popravila.
-Široka ponudba izdelkov – popoln obseg za določene skupine izdelkov in modele vozil.
-Enaka kakovost in 2-letno jamstvo kot pri novih originalnih delih Opel.
-Originalni obnovljeni deli Opel zagotavljajo popolno ujemanje in delovanje.
-Varovanje okolja z varčevanjem z dragocenimi surovinami in energijo.
-Povečanje prodajne vrednosti vašega Opel vozial.RAZLIKA V CENI. NE V KAKOVOSTI
Program originalnih obnovljenih delov Opel morebiti ni edina možnost v poprodaji, a zakaj je najboljša?
-Zajamčena odlična kakovost zaradi industrijskega postopka obnavljanja, certificiranja ISO in Opel strokovnega inženirskega znanja.
-Najsodobnejše tehnološke specifikacije in spremembe skladno z istimi standardi, ki veljajo za nove originalne dele Opel.
-Elektronske komponente posodobimo z najnovejšo programsko opremo.
-Mehanski deli so posodobljeni z najsodobnejšimi tehnološkimi izboljšavami.
-Za zagotovitev enake kakovosti kot pri originalnih delih Opel po obnovitvi izvedemo končno preverjanje.* Opel "program obnavljanja" vključuje obnovljene in ponovno pripravljene dele:
 
Obnovljeni deli so sestavljeni iz predhodno uporabljenih komponent s postopkom, ki vključuje razstavljanje, pregled, čiščenje, posodobitev programske opreme in po potrebi zamenjavo delov, preverjanje in ponovno sestavljanje (primer: motorji). Ponovno pripravljeni deli so predhodno uporabljeni deli, ki smo jih v postopku obnove pregledali, očistili, preverili in ponovno zapakirali (primer: armaturne plošče).