PROGRAM SERVIS 4+ PONUDBE POPOLNA SKRB ZA STAREJŠE OPLOVE AVTOMOBILE


Opel vozilo starejše od štirih let, si še vedno zasluži enako pozornost in visoko tehnično storitev kot njegovi mlajši kolegi!

Z našim programom Servis 4+ lahko v naših Opel servisnih centrih z zanesljivim strokovnim znanjem našega osebja vzdržujete svoje vozilo z Oplovo tehnologijo in izvorno originalnimi Opel deli!

Z našim programom vam ponujamo 20 % popust na vse izvorno originalne Opel nadomestne dele, potrebne za vzdrževanje, in 10 % popusta na opravljeno delo za vsa vzdrževalna dela.* Bodite pozorni na naše ponudbe z logotipom Service 4+ v naših servisnih centrih Opel, ki sodelujejo v programu!

Oglejte si tudi naše pakete Servis 4+, ki že vključujejo popuste, kot je spodnja ponudba za menjavo olja + menjavo oljnega filtra + delo:
- Astra J Servis 4+ menjava olja z Opel motornim oljem 1.6 VVT 115 KM: 89 €*
- Astra K Servisna menjava olja 4+ z Opel motornim oljem 1.4 100 KM in 1.4 Turbo 125 KM: 99 €*
- Corsa E servis 4+ menjava olja z Opel motornim oljem 1.4 90 KM in 1.4 Turbo 100 KM: 83 €*
- Mokka servis 4+ menjava olja z Opel motornim oljem 1.6 VVT 115 KM: 83 €*

Program je na voljo vsem Oplovim osebnim vozilom, starejšim od 4 let od dneva prve registracije, ne glede na to, ali je bila prva registracija v Sloveniji ali v tujini. Program velja samo za vozila v lasti zasebnih strank. Za redno vzdrževanje službenih vozil se obrnite na vaš Opel servisni center za ponudbo za vaše podjetje.

Za večja popravila izberite naše nadomestne dele iz krožnega gospodarjenja: obnovljeni deli predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, cene pa so do 50 % nižje z enakimi garancijskimi pogoji kot veljajo za ostale Opel izvorno originalne nadomestne dele. Ne samo, da boste podaljšali življenjsko dobo svojega avtomobila in prihranili denar, temveč boste z recikliranjem prispevali tudi k ohranjanju naravnih virov.

*Prikazane cene vključujejo DDV in so okvirne ter se lahko razlikujejo glede na leto, tip motorja in opremo vozila, zato se za konkretno ponudbo in podrobne informacije obrnite na svoj servisni center Opel. Ponudbe za menjavo olja veljajo od 1. 9. 2023 do preklica, v vseh servisih znamke Opel razen servisnih točk Avtotehna VIS. Ponudbe za 20 % popusta na nadomestne dele in 10 % popusta na delo pa veljajo do preklica v servisnih centrih Opel, ki sodelujejo v programu.