PROGRAM SERVIS 4+ PONUDBE POPOLNA SKRB ZA STAREJŠE OPLOVE AVTOMOBILE


Opel vozilo starejše od štirih let, si še vedno zasluži enako pozornost in visoko tehnično storitev kot njegovi mlajši kolegi!

Z našim programom Servis 4+ lahko v naših Opel servisnih centrih z zanesljivim strokovnim znanjem našega osebja vzdržujete svoje vozilo z Oplovo tehnologijo in izvorno originalnimi Opel deli!

Z našim programom vam ponujamo 20 % popust na vse izvorno originalne Opel nadomestne dele, potrebne za vzdrževanje, in 10 % popusta na opravljeno delo za vsa vzdrževalna dela.* Bodite pozorni na naše ponudbe z logotipom Service 4+ v naših servisnih centrih Opel, ki sodelujejo v programu!

Program je na voljo vsem Oplovim osebnim vozilom, starejšim od 4 let od dneva prve registracije, ne glede na to, ali je bila prva registracija v Sloveniji ali v tujini. Program velja samo za vozila v lasti zasebnih strank. Za redno vzdrževanje službenih vozil se obrnite na vaš Opel servisni center za ponudbo za vaše podjetje.

Za večja popravila izberite naše nadomestne dele iz krožnega gospodarjenja: obnovljeni deli predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, cene pa so do 50 % nižje z enakimi garancijskimi pogoji kot veljajo za ostale Opel izvorno originalne nadomestne dele. Ne samo, da boste podaljšali življenjsko dobo svojega avtomobila in prihranili denar, temveč boste z recikliranjem prispevali tudi k ohranjanju naravnih virov.

*Ponudba velja do preklica v sodelujočih servisnih centrih Opel. Za podrobnosti o ponudbi in dodatne informacije se obrnite na svoj servisni center Opel.