PRIROČNIKI IN TEHNIČNE INFORMACIJE

Uporabniški priročniki vsebujejo vse informacije, ki jih potrebujete za varno in učinkovito upravljanje vašega Opel vozila. Kjerkoli je omenjena potreba po obisku servisa, priporočamo, da se obrnete na Opel servis po vaši izbiri. Dobro je, da ta priročnik ves čas hranite v avtomobilu, da je na dosegu, ko bi ga potrebovalu. Poleg tega kot uporabnik myOpel je vse kar morate storiti to, da dodate v virtualno garažo VIN svojega vozila in ustrezen priročnik bo enostavno dostopen.

Infotainment sistem je najsodobnejše sredstvo za zabavo in informacije v avtomobilu. Njegovo enostavno upravljanje zagotavljajo premišljeno krmiljenje, zaslon na dotik in pregleden zaslon. Uporabite ga lahko tudi za zagon nekaterih aplikacij za pametne telefone. Po želji lahko sistem Infotainment upravljate z gumbi na zaslonu na dotik in na nadzorni plošči, upravljalnimi elementi na volanu ali, če to omogoča mobilni telefon, prek prepoznavanja glasu.

Uporabniške priročnike in navodila za zabavo za vsak model ter navodila za pritrditev vijakov ali matic na kolesih lahko prenesete tudi s klikom na spodnjo povezavo.

Opomba: Vsak priročnik opisuje vse možnosti in funkcije, ki so na voljo za različne modele in sisteme Infotainment. Določeni opisi, vključno z opisi zaslonov in funkcij menijev, morda ne veljajo za vaše vozilo zaradi različice modela, specifikacije za posamezno državo, posebne opreme ali dodatne opreme.