Naj se vaš Opel uglajeno vozi z Opel platišči in pnevmatikami


PLATIŠČA IZ LAHKIH KOVIN
Privlačno oblikovana platišča iz lahkih kovin pritegnejo občudovanje celotnega vozila. Odražajo osupljiv, športen ali eleganten značaj vozila in voznika. Opel nudi pestro izbiro odličnih platišč iz lahkih kovin, s katerimi lahko vsak lastnik Opla kadarkoli po svojem okusu spremeni videz svojega vozila.

Originalna Oplova platišča iz lahkih kovin niso le lepa, ampak so odlično izdelana in se idealno ujemajo z Oplovimi vozili: z Oplovo tehnologijo so jih razvili Oplovi inženirji – tako kot vsa Oplova vozila.


Prednosti uporabe originalnih Oplovih platišč iz lahkih kovin:
-Odlična Oplova kakovost in popolno ujemanje
-Boljši učinek pri prenosu moči in kotaljenju
-Boljša zmožnost varne vožnje po poškodovanih cestiščih
-Izboljšano vodenje in zavorne lastnosti zaradi ustreznega hlajenja zavorTudi originalna Oplova platišča iz lahkih kovin potrebujejo nego. Nekaj napotkov za ustrezno vzdrževanje:
-Ko perete vozilo, očistite tudi platišča iz lahkih kovin! Marsikdo, žal, pozabi na to. Če platišč skupaj s preostalim vozilom ne čistite redno, sčasoma izgubijo svoj prvotni sijaj. Ko ste očistili vozilo, uporabite mehko krpo, ki ne pušča muck, in z njo očistite še platišča. Odstranite vse morebitne ostanke umazanije.
-Ohranite sijaj! S primernim sredstvom za čiščenje in/ali poliranje poskrbite za občasno vzdrževanje originalnega laka. Za nasvet povprašajte profesionalce pri izbranem trgovcu z vozili Opel.
-Preverite stanje platišč in poiščite morebitne poškodbe! V rednih intervalih sami ali s pomočjo strokovnjaka preverite, ali so platišča morda poškodovana – še posebej po vožnji po grobih ali makadamskih cestah. Če opazite kakšno poškodbo, naj stanje platišč ocenijo pri vašem izbranem trgovcu z vozili Opel!
-Poskrbite za pravilno zamenjavo platišč! Oplovi trgovci in serviserji imajo ustrezno opremo in znanje, da lahko zagotovijo profesionalno namestitev platišč in pnevmatik.
-Tudi z ustreznim shranjevanjem poskrbite za ohranjanje visoke vrednosti in življenjske dobe pnevmatik!Kompleti platišč z zimskimi pnevmatikami
Uprite se mrazu! Zima se bliža in kmalu bo spet čas za uporabo Oplovih kompletov platišč z zimskimi pnevmatikami.
 
Poskrbimo, da svojim strankam zagotovite samo najboljše: originalno Oplovo kakovost!
-Visoki Oplovi standardi kakovosti zagotavljajo varnost, dolgo uporabnost in privlačen videz
-Poleg tega izbor koles natančno dopolnjuje videz in specifikacije Oplovih modelov

 
Prepričljivi razlogi za nakup novih kompletov platišč z zimskimi pnevmatikami:    
-Privlačno oblikovanje za še boljši videz celotnega vozila
-Priročna celovita storitev, ki vključuje profesionalno montažo in skladiščenje
-Celovito in strokovno svetovanje glede varnosti v vsakem letnem času
-Izdelki visoke kakovosti
-Izbira ustreznih pnevmatik glede na model Opel vozila

 

Zaradi varnosti vas, vaših sopotnikov in vašega vozila Opel zaupajte popravila pnevmatik in njihovo skladiščenje trgovcu z vozili Opel.