Servisne ponudbe

Naša vozila odlikujejio izvrstna kakovost in izjemna funkcionalnost. Da to zagotovimo tudi v naprej, priporočamo vsem voznikom, da svoja vozila Opel redno vzdržujejo v izvrstnem tehničnem stanju z uporabo Opel originalnih nadomestnih delov in tovarniških posodobitev. Oglejte si naše ponudbe in se seznanite s storitvami, ki jih ponujajo Opel trgovci. Za ponudbe prilagojene vašemu vozilu in za naročilo na servis, prosimo, kontaktirajte izbranega Opel trgovca.

PROGRAM ServiS 4+

Opel vozilo starejše od štirih let, si še vedno zasluži enako pozornost in visoko tehnično storitev kot njegovi mlajši kolegi!

Izbira olja OPEL

Poleg goriva je za vaš avtomobil pomembnejši le še en dodatek: olje. Brez maziva ali z uporabo napačnega motornega olja ni varno le vozilo, temveč tudi potniki v njem.

Popoln pregled rabljenega vozila

Ali želite kot lastnik avtomobila natančno sliko o stanju vašega avtomobila, želite podrobno ponudbo za popravilo ali odkup avtomobila?

Aplikacija myOpel

Na enem mestu lahko najdete veliko koristnih informacij in storitev prilagojenih vam. Odkrijte prednosti prenovljene aplikacije myOpel: naložite aplikacijo in se prijavite s svojim myOpel uporabniškim imenom in geslom!

ORIGINALNI DELI OPEL

Originalni Oplovi deli so vedno dobra izbira! Komponente Oplovih inženirjev, razvite s tehnologijo Opel, zagotavljajo, da bo vaš Opel čim prej ponovno urejen na način, kot je bil zasnovan.

ORIGINALNI DELI OPEL IZ KROŽNEGA GOSPODARSTVA

Dejstvo, da se nekateri deli čez čas obrabijo ali iztrošijo, še ne pomeni, da so popolnoma brez vrednosti. Nekateri rabljeni, vendar pristni Oplovi deli bodo v celoti prenovljeni. Izvedite več o originalnih Oplovih delih iz krožnega gospodarstva!

PREVERJANJE STANJA VOZILA

Vaš Opel ima 97 vidikov, povezanih z varnostjo in zanesljivostjo vozila. Opel strokovnjak potrebuje samo 12 minut, da jih vizualno preveri in sestavi elektronsko neobvezujoče poročilo o stanju vozila. Obiščite svojega Opel servisnega partnerja in poskrbite za brezplačni vizualni pregled!

DOdatna oprema

Ne glede na to, ali gre za dodatni prostor za shranjevanje ali vrhunski obikovalski element, boste zagotovo našli popoln del za svoje potrebe in okuse v originalni Oplovi dodatni opremi. Povečajte svoj Opel s praktičnimi rešitvami originalne Oplove dodatne opreme!

OPEL NAVIGACIJSKE KARTE

Uporabite najnovejši navigacijski sistem svojega Opel za načrtovanje potovanja, prihranite čas in gorivo, tako da čim prej prispete na cilj. Ohranite posodobljene spremembe in se izognite nepotrebnemu kroženju. Nadgradite vaš Opel navigacijski sistem.

PRIROČNIKI IN TEHNIČNE INFORMACIJE

Koristne informacije o Oplovih vozilih, vključno s priročniki, navodili za olje in podrobnostmi servisnih intervalov.

OBVEZNI TEHNIČNI PREGLED

Opazili ste, da se je vašemu Oplu približal termin za naslednji obvezni tehnični pregled. Zaupajte ga Oplovim strokovnjakom v naših servisih in prihranite čas za nepotrebno vožnjo med centrom tehničnih pregledov in servisno delavnico v primeru potrebnih popravil!

"MydigitalSERVIce": SAMI sledite procesu servisiranja online

myDigitalService vam omogoča, da spremljate svoje vozilo, ko je na servisu, in odločate o izvajanju del, ne glede na to, kje ste!